Sportmassage

Sportmassage kan ertoe bijdragen sneller te herstellen van sportieve inspanningen. Ongeacht op welk niveau u sport bedrijft. Door het intensief manipuleren van het spierweefsel ontstaat een betere doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Geen luxemassage, maar puur bedoeld om iets te bereiken: het verbeteren van prestaties tijdens het uitoefenen van uw sport.

In Paramedisch Instituut Baarn werken we volgens een geheel eigen filosofie. We maken mensen bewust van hun lichaam. Massage alleen is niet genoeg. Om optimaal resultaat te halen is het belangrijk dat men thuis eveneens oefeningen doet. Daardoor verlopen processen sneller en haalt u het optimale uit uzelf. Uiteraard begeleiden we u hierbij op professionele wijze.

Sportmassage wordt niet vergoed door uw ziektekostenverzekering.

(Foto: Klaus Pichler)