Fysiotherapie

Bij fysiotherapie richten we ons op lichamelijke klachten die beperkingen in het bewegen met zich meebrengen. Zogenaamde functiestoornissen aan spieren, pezen,banden of gewrichten. Meestal ontstaan deze na een (sport)blessure, ziekte,ongeval, overbelasting, inactiviteit, operatie of door ouderdom.

Fysiotherapie Oosterstraat / Paramedisch Instituut Baarn werkt met een team van ervaren therapeuten met diverse specialisaties. De behandeling is zeer persoonlijk en divers. Indien nodig is behandeling aan huis uiteraard ook mogelijk. Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Medische fitness kan als onderdeel van het behandelprogramma worden aangeboden. Naast de reguliere fysiotherapie is er manuele therapie, haptonomie, begeleiding en training van COPD en astma patiënten , looptraining voor claudicatio, en postoperatieve revalidatie mogelijk.

Wij hanteren geen wachtlijst. U wordt binnen 3 werkdagen behandeld. Ook bieden we u de mogelijkheid om ’s avonds een afspraak te maken.