Medische Fitness

Paramedisch Instituut Baarn / Fysiotherapie Oosterstraat biedt u naast medische fitness ook de mogelijkheid voor vrije fitness. Wij beschikken over moderne apparatuur (technogym) en u krijgt deskundige begeleiding van ervaren fysiotherapeuten.

Voorafgaand aan uw trainingsprogramma krijgt u een intake om in kaart te brengen hoe u er conditioneel voor staat ( o.a bloeddruk , gewicht/lengte, conditietest). Vervolgens kunt u aangeven wat voor u van belang is. Wilt u bv. afvallen , krachttrainen, de conditie verbeteren of een combinatie hiervan.

Met al deze gegevens stellen wij een trainingsprogramma voor u samen. Middels een USB-stick met daarop uw programma kunnen we uw vorderingen volgen op de computer. Zonodig kan het programma regelmatig aangepast worden voor het optimale resultaat.

De eerste 2 trainingen zijn altijd onder begeleiding. Maar ook als u vrij komt trainen kunt u zich laten adviseren of begeleiden door de fysiotherapeuten die aanwezig zijn.

Loopt u gerust eens binnen of bel voor een afspraak : 035-5413476. Ook kunt u zich aanmelden via het webformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.